Catalogue - page 9

Affiche du document Juste des hits! : J’ai testé et amélioré les meilleures recettes, des traditionnelles aux buzz du Web

Juste des hits! : J’ai testé et amélioré les meilleures recettes, des traditionnelles aux buzz du Web

Lucie-Rose Lévesque

2h30min00

  • Cuisine et vins
  • Youscribe plus
  • Livre epub
  • Livre lcp
200 pages. Temps de lecture estimé 2h30min.
Un livre de recettes qui ne contient que des succès culinaires : qui dit mieux ? C’est ce que Lucie- Rose Lévesque, créatrice de contenu et maman de quatre enfants, nous propose avec son tout premier ouvrage. Des plats traditionnels aux recettes virales qui font sensation, chaque recette a été soigneusement testée et perfectionnée par Lucie- Rose. Avec son talent unique, elle améliore chaque plat pour créer un effet « wow » à chaque bouchée ! Fini les casse-tête en cuisine ! Le livre Juste des hits ! propose plus de 80 recettes améliorées et approuvées, de sorte qu’il ne vous reste plus qu’à les cuisiner et à les savourer. Parmi celles-ci, vous trouverez des idées de repas simples et délicieux, comme des soupers réconfortants, des salades repas divines, des sandwichs gourmands, et plus encore ! Et c’est sans oublier les entrées ainsi que les accompagnements variés, ou encore les desserts à tomber par terre ! Ce livre deviendra sans aucun doute votre nouvelle référence pour tous vos repas de semaine. En prime, Lucie-Rose vous présente des plateaux festifs à faire rêver pour chaque occasion spéciale de l’année : Noël, la Saint-Valentin, Pâques et même l’Halloween. Gagnez du temps précieux en cuisine et préparez uniquement ce qui fonctionne vraiment !
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Affiche du document Hemingway s’est paqueté la fraise - et autres cocktails originaux

Hemingway s’est paqueté la fraise - et autres cocktails originaux

Christian Salette

4h36min00

  • Cuisine et vins
368 pages. Temps de lecture estimé 4h36min.
Véritable incontournable tant pour les novices que pour les connaisseurs les plus éclairés, ce guide vous enseignera à oser et expérimenter la mixologie... en toute simplicité. Que vous soyez davantage de type sucré, amer, acidulé, doux, herbacé, floral, piquant ou costaud, vous y trouverez plus de 140 recettes originales de cocktails à essayer, apprivoiser et réinventer. Laissez-vous envoûter par les délices de ce voyage gustatif, et partez à la découverte de la richesse incomparable des meilleurs produits de chez nous.amer Le Daïquiri Hemingway, que j’affectionne particulièrement, m’a insufflé l’idéation d’une formule bien balancée en amertume. Hemingway s’est paqueté la fraise ¾ oz de Rosemont Rhum brun Nº 03 – vieilli 3 ans de la Distillerie de Montréal ¾ oz de liqueur de fraise de la Maison Sivo ¾ oz de Suze ½ oz de jus de pamplemousse ¼ oz de jus de lime fraîchement pressé 1 fraise (pour la garniture) outils : shaker, doseur, passoire Hawthorne, passoire fine et coupe Marie-Antoinette étapes 1. Refroidir la coupe Marie-Antoinette (voir en p. 17). 2. Incorporer tous les ingrédients dans le shaker. 3. Remplir le shaker de glace. 4. Secouer une dizaine de secondes. 5. Double-filtrer dans la coupe Marie-Antoinette refroidie. 6. Garnir d’une fraise sur le rebord du verre. Vous pourriez coiffer ce cocktail avec une mousse à la fraise et au rhum à l’ananas (voir en p. 320). Cet espuma va couper légèrement l’amertume du cocktail. Vous aimerez probablement ce cocktail : Ramancheur
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Affiche du document Comme au Viêt Nam : Phở, nem, bánh mì... et autres délices!

Comme au Viêt Nam : Phở, nem, bánh mì... et autres délices!

Tuan Nguyen dang

2h33min45

  • Cuisine et vins
205 pages. Temps de lecture estimé 2h34min.
C’est motivé par le désir de transmettre son amour de la cuisine traditionnelle vietnamienne à ses enfants et petits-enfants que Tuan Nguyen dang a entrepris de rassembler dans un ouvrage toutes les recettes qui ont marqué son enfance à Saïgon. Armé d’un grand talent de conteur, il nous invite du même souffle à découvrir les us et coutumes alimentaires de la culture qui l’a vu naître. Et c’est dans un élan d’amour et d’échange ravissant les papilles qu’il partage aujourd’hui le tout avec le Québec, son pays d’adoption.Venant d’un pays en pleine guerre, j’ai atterri avec surprise à Montréal, une ville qui s’apparentait à une tout autre planète pour moi. À travers la culture du cinéma et de la télévision, qui a débuté à Saïgon vers 1965 avec l’arrivée massive des militaires américains et les magazines en provenance de l’Europe ou des États-Unis, j’avais une idée de ce à quoi ressemblait une ville en Amérique du Nord comme Montréal. Or, j’étais complètement surpris par la noirceur, qui tombait en automne vers 17 heures et, surtout, par ce silence tellement irréel pour moi à la tombée de la nuit. Il n’y avait plus ces spectacles de sons et lumières propres à la guerre : la lueur des fusées éclairantes, le bruit des bombardements ou celui des hélicoptères en patrouille. J’ai mis plus d’un an à m’habituer à un pays en paix !
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Affiche du document Good Bread Is Back

Good Bread Is Back

Kaplan Steven Laurence Kaplan

4h45min45

  • Cuisine et vins
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381 pages. Temps de lecture estimé 4h46min.
In Good Bread Is Back, historian and leading French bread expert Steven Laurence Kaplan takes readers into aromatic Parisian bakeries as he explains how good bread began to reappear in France in the 1990s, following almost a century of decline in quality. Kaplan describes how, while bread comprised the bulk of the French diet during the eighteenth century, by the twentieth, per capita consumption had dropped off precipitously. This was largely due to social and economic modernization and the availability of a wider choice of foods. But part of the problem was that the bread did not taste good. In a culture in which bread is sacrosanct, bad bread was more than a gastronomical disappointment; it was a threat to France's sense of itself. By the mid-1990s bakers rallied, and bread officially designated as "bread of the French tradition" was in demand throughout Paris. Kaplan meticulously describes good bread's ideal crust and crumb (interior), mouth feel, aroma, and taste. He discusses the breadmaking process in extraordinary detail, from the ingredients to the kneading, shaping, and baking, and even the sound bread should make when it comes out of the oven. Kaplan does more than tell the story of the revival of good bread in France. He makes the reader see, smell, taste, feel, and even hear why it is so very wonderful that good bread is back.
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Affiche du document Crockpot Recipes

Crockpot Recipes

Susan Hollister

3h48min45

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305 pages. Temps de lecture estimé 3h49min.
Would you like delicious home cooked meals that save time and money?You are going to love cooking again after trying the wide variety of mouthwatering meals included. With a crockpot, cooking preparation and cleanup is easy. You can use a slow cooker and start dinner before leaving for work. When you come home the atmosphere will be scented with the savory smell of a delicious dinner.In this audiobook you will learn how to make main dishes with beef or chicken. Opt for a dinner with pork or lamb and try some pasta or grains, like quinoa or rice dishes. Cook seafood like a pro and create beautiful food for breakfast and lunch. There are many vegetarian dishes to try too. Make party appetizers that you can serve right out of the crockpot. Even make desserts including cake, fudge, and cobblers.Cook like a pro without all the fuss.Be the one everyone loves for the delicious food you make and never break a sweat over an oven again. Instead, use your crockpot to make meals everyone will love and desire with a minimum of cleanup.Discover a variety of recipes such as:Buffalo chicken crockpot dip and easy nachosCream of potato soup and slow cooked Irish stewStroganoff, lamb shanks, ham with maple glaze and chicken with cranberry saucePoached salmon and lobster with butter sauceCreamy macaroni and cheese and impressive risotto dishesDelicious alfredo and red and pink vodka sauceYou will also learn to make:White bean chili and quinoa dishesFruit cobblers and rice puddingChocolate cake and peanut butter fudgePoached salmon and lobster with butter sauce and much more!You have 125 delicious recipes to choose from.Enjoy mouthwatering meals the easy way: Get this audiobook now!
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Affiche du document Cooking with Spices and Herbs

Cooking with Spices and Herbs

Susan Hollister

3h30min45

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281 pages. Temps de lecture estimé 3h31min.
Enjoy new and incredible taste sensations!Whether you want to create delicious entrees using exotic spices and herbs, dazzle your friends and family with amazing new taste sensations, or create easy to make meals fit for royalty, this recipe book will give you all of that and more!Stop giving family and friends boring and tasteless mealsJust trying to figure out what to make for dinner can be the drudgery of the day. Many times, what we serve ourselves and families are the same tasteless meals over and over again. Plain old meatloaf and mashed potatoes or soggy fried chicken. Trying to figure out what to do with all the bottles of herbs and spices at the store or in your cupboard can be daunting.Are you ready to make meal times fun again?This recipe book gives you 100 recipes using the best herbs and spices from around the world! You will be the talk of the town with your fabulous new recipes. Included are a wide variety of taste sensations such as hot and spicy, earthy, citrus, sweet, and much more!You can now be the best cook in the neighborhood!Get relief from many common ailments.Herbs and spices are famous for all their helpful properties. Some can help with indigestion while other's are great for nausea. Many herb and spices ease the symptoms of the common cold, and some even help to relax the body while other's can relieve depression and anxiety. They can relax the blood vessels, making it easier for blood to circulate, and they can also help lower cholesterol while others can even out blood sugar.Create incredible taste sensations: Comfort, savory, fiery, earthy, sweet, and much more!Start loving your meals again: Get this audiobook now!
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Affiche du document Herbs and Spices

Herbs and Spices

Susan Hollister

4h36min00

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368 pages. Temps de lecture estimé 4h36min.
Enjoy the best herbs and spices from around the world!Whether you want to amaze your taste buds with incredible new flavors, discover how to easily use all the healing benefits of the world's best herbs and spices, or make meal times fun and exciting again, then be sure to get this book!Add flavor to your life!The average person uses limited flavorings to make their food taste better. They might use salt, pepper, and garlic powder, but that can become boring after a while. In this book you will learn how to use herbs like basil, dill, tarragon, or paprika to make your meals taste delicious.Give your life a power boost!Herbs and spices are amazing healers, and they are delicious as well. They have been used to flavor food and heal the body for centuries. Spices and herbs work well together in order to make food taste better and keep the body in good health. They can relieve the symptoms of a cold or help to stop cholesterol from forming in your arteries. They are antioxidants, anti-inflammatory, antibiotic, and they contain all kinds of vitamins and minerals that can help your immune system work better.What will you learn?Easy ways to implement the amazing benefits of herbs and spices into your daily life.Spices and herbs that will delight your tongue and tickle your taste buds.How to choose the best herb or spice for your particular needs.The incredible variety of flavors available to you, such as Mediterranean, earthy, citrus, sweet, hot, spicy, and exotic.Isn't it about time you made your meals exciting again?Spice up your life: Get this audiobook now!
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Affiche du document Instant Pot Cookbook

Instant Pot Cookbook

Susan Hollister

7h14min15

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579 pages. Temps de lecture estimé 7h14min.
Serve up delicious meals quickly and easily!You are going to love cooking again after trying the wide variety of mouthwatering meals in this instant-pot recipe audiobook. With an instant pot pressure cooker, cooking, preparation and cleanup is a breeze. You can use your instant pot and have meals completed quicker than you ever may have thought possible. The recipes in this audiobook make it easy for you to create tasty and wholesome meals at your convenience. Your home can be filled with the savory aroma of a delicious meal whenever you want!Discover 200 delicious recipes suitable for any occasion.I have made it easy for you to find and make incredible meals for any time of the day.Enjoy delicious breakfast meals like banana nut oats, blueberry/lemon breakfast cakes, breakfast burrito with sausage, breakfast fruit cobbler, mini frittatas, chocolate oatmeal, and country ham and egg casserole.For lunch, you can try delicious recipes like chicken and corn soup with spinach, creamy broccoli and cheddar soup, Italian chicken sandwich, spicy pulled pork sandwich, and Italian farm-to-table vegetable soup.For dinner, you can enjoy Cuban-style pulled pork, flavorful lamb curry, garlic butter salmon, pasta in cream sauce with sausage, savory vegetarian stew, and much more!For some yummy appetizers, you can cook up creamy mac and cheese, roasted red potatoes, basmati rice, garnished refried beans, and creamy mashed potatoes.For tasty desserts, you can enjoy apple cobbler, New York cheesecake, strawberry fruit pie, chocolate lava cake, and many more!Start cooking up some mouthwatering meals: Get this audiobook now!
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Le Livre de Pâtisserie

Jules Gouffé

5h20min15

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  • Livre mobi
427 pages. Temps de lecture estimé 5h20min.
Version intégrale avec les illustrations d’E.Rongat et une table des matières totalement repensée, dynamique afin de permettre une meilleure navigation entre les recettes. Une véritable bible de la pâtisserie française ! Becs sucrés, pâtissiers et pâtissières passionnés, ce Livre de Pâtisserie est un incontournable pour vous ! Vous y découvrirez en plus de toutes les bases de la pâtisserie, c’est à dire de la préparation du sucre et des amandes, à la création des pâtes les plus courantes (pâte à foncer, pâte brisée, feuilletages, pâte à génoise...), toutes les recettes expliquées des gâteaux les plus appréciés (manqué, kouglof, savarin, brioche...), des entremets les plus demandés (flan à la crème, gâteau de semoule, bavarois,...). C’est bien simple, c’est une véritable bible de la pâtisserie française ! Vol-au-vent, pâtés, vacherins, choux, madeleines, gaufres, meringues, glaces, beignets... toutes les recettes des délices sucrés sont dans cet ouvrage aux explications claires et précises. Jules Gouffé (1807-1877) est l’un des grands papes de la cuisine et de la pâtisserie française appelé souvent « l’apôtre de la cuisine décorative » pour le soin qu’il apportait à ses délicieuses réalisations. Il a influencé la pratique culinaire de nombreux chefs cuisiniers et pâtissiers et ce jusqu’à nos jours, certaines de ses recettes ayant fait l’objet de revisites lors d’émissions et de concours de pâtisseries célèbres. Une table des correspondances des températures a été ajoutée pour faciliter la compréhension des recettes.
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