Catalogue - page 12

Affiche du document In the Kitchen with Cleveland's Favorite Chefs

In the Kitchen with Cleveland's Favorite Chefs

Maria Isabella

3h05min15

  • Cuisine et vins
  • Youscribe plus
  • Livre epub
  • Livre lcp
247 pages. Temps de lecture estimé 3h05min.
A rare behind-the-scenes look at how Cleveland's top toques entertain at home Have you ever wondered what your favorite local chefs cook at home? What they prepare for their own family and friends? What they whip up when truly pressed for time? The secret's finally out as In the Kitchen with Cleveland's Favorite Chefs takes you into the private kitchens of 35 local culinary greats to discover what's really cooking.Author and food enthusiast Maria Isabella posed the same challenge to each featured chef: If you were suddenly to get a call at home from good friends who wanted to stop by, what would you prepare for them in one hour or less? The answers are as varied as the chefs themselves, who represent an exciting array of gastronomic talent-from celebrity chefs, restaurant chef/owners, and institutional chefs, to caterers, cooking instructors, and researchers. Each chef shares detailed recipes for delicious signature meals that can be prepared quickly and easily at home-119 dishes in all, including a wide range of meat, fish, and vegetarian choices to tempt every palate. Helpful wine pairings are offered as well. Accompanying each recipe are gorgeous full-color photographs featuring both the chefs and their culinary showpieces. Isabella's profiles of each chef offer fascinating insights into everything from personal life stories to tips for successful last-minute entertaining.In the Kitchen with Cleveland's Favorite Chefs also allows readers to mix and match the recipes to create their own customized menus. For a delicious appetizer, one might start with Jonathon Sawyer's "Devils on Horseback" or Eric Williams's "Guacamole Tradicional." For an impressive meal, try Michael Symon's "Roasted Rack of Pork" with "Five-Spice Pumpkin Pure" and "Cilantro Salad" or Dante Boccuzzi's "Mustard-Crusted Lamb Cutlets with Garbanzo Beans & Frise." For decadent dessert options, consider Jonathan Bennett's "Gingered Apple Tarte Tatin," Zachary Bruell's "Greek Yogurt with Berries & Honey," or Karen Small's "Fig Scones."Filled with informative tips and clear step-by-step instructions using local ingredients and familiar techniques, In the Kitchen with Cleveland's Favorite Chefs gives busy home cooks and foodies alike the tools and confidence they need to entertain just like the pros.
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Affiche du document Mes 4 saisons végétariennes

Mes 4 saisons végétariennes

Anthony Jorry

2h45min00

  • Cuisine et vins
  • Livre epub
  • Livre lcp
220 pages. Temps de lecture estimé 2h45min.
Découvrez combien la cuisine végétarienne est accessible à tous ! Chloé et Anthony vous font découvrir la cuisine végétarienne au-delà des clichés et des idées reçues. Une cuisine gourmande, variée et simple à adopter, qui va mettre tout le monde d'accord ! Ils vous accompagnent dans une transition en douceur tout au long de l'année, pour apprendre à adapter votre alimentation au fil des saisons, et vous partagent leurs meilleures astuces ainsi que les conseils d'une naturopathe pour manger végétarien et équilibré. Au menu, plus de 120 recettes originales ou incontournables à tester à votre tour : parmentier de lentilles, burger au steak de champignons et haricots rouges, galettes de courgette et feta, moussaka de légumes, wings de chou-fleurs, lasagnes de patate douce et shiitakes... Que ce soit pour une cuisine de tous les jours, des tables de fête, des brunchs et même des barbecues, vous allez prendre plaisir à réaliser et déguster tous ces plats et desserts à base d'ingrédients simples. De quoi surprendre vos convives, qu'ils soient végétariens ou non ! Se régaler en réduisant son impact sur l'environnement et en prenant soin de soi n'a jamais été aussi facile ! Partie 1 : Une cuisine saine et responsable Revenir à l’essentiel et au fait maisonVers quelle alimentation se tourner ? Manger de saison, local et en circuit court Privilégier les produits sans pesticides Acheter ses produits en vrac Réduire sa consommation de produits d’origine animale Comment manger végétarien et équilibré ? Les bases d’une alimentation saine Questions récurrentes Notre transition vers le végétalOrganisation de la cuisine Les ustensiles et contenants en cuisine Le compost Les ingrédients fétiches de notre placard Partie 2 : Nos recettesPrintempsÉtéAutomneHiverRecettes de fêtesPour pimper vos assiettes
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Affiche du document Lonely Planet Lonely Planet's Global Beer Tour

Lonely Planet Lonely Planet's Global Beer Tour

Planet Food Lonely

5h13min30

  • Cuisine et vins
  • Livre epub
  • Livre lcp
418 pages. Temps de lecture estimé 5h13min.
Explore the vibrant world of craft beer with Lonely Planet Global Beer Tour. We've selected some of the finest tap rooms, bars and breweries that thirsty travellers can visit in 30 countries around the world. Discover how to find them, which beers to sample, and learn about local places of interest with our recommended itineraries. Each country is introduced by a beer expert and includes regional beverages that shouldn't be missed. There's a world of great beer to taste - go and discover it! So why go beer touring, especially when it's easy and cheap to find interesting craft beers in your local shop? Firstly, craft beer doesn't travel too well and is affected by changes in temperature and long distances. And secondly, due to the explosion in small-scale breweries, many great beers aren't distributed outside their city or region. Beer often tastes better the closer it is to home, especially if that's straight from a tap in the actual brewery. The craft beer revolution has seen waves of breweries open up to the public, not just in the United States, the UK and Australia, where the trend is well established, but all over the world. Visit European beer capitals like Belgium, Italy and Germany, and sample local favourites in Canada, Australia and New Zealand. In Asia, explore hotspots in Japan, Vietnam and China, then venture to South America, Africa and the Middle East. Each brewery is accompanied by a selection of sightseeing ideas and activities, from local museums and galleries, to great hikes or bike rides. The book also features fun sections on beer trails, hangover cures and the world's wildest beers. There's also practical advice like how to ask for a beer in the local language and the ideal snacks to accompany your drink. About Lonely Planet: Lonely Planet is a leading travel media company and the world's number one travel guidebook brand, providing both inspiring and trustworthy information for every kind of traveller since 1973. Over the past four decades, we've printed over 145 million guidebooks and phrasebooks for 120 languages, and grown a dedicated, passionate global community of travellers. You'll also find our content online, and in mobile apps, video, 14 languages, 12 international magazines, armchair and lifestyle books, ebooks, and more, enabling you to explore every day. Lonely Planet enables the curious to experience the world fully and to truly get to the heart of the places they find themselves, near or far from home.TripAdvisor Travelers' Choice Awards 2012, 2013, 2014, 2015 and 2016 winner in Favorite Travel Guide category 'Lonely Planet guides are, quite simply, like no other.' - New York Times 'Lonely Planet. It's on everyone's bookshelves, it's in every traveller's hands. It's on mobile phones. It's on the Internet. It's everywhere, and it's telling entire generations of people how to travel the world.' - Fairfax Media (Australia)
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Affiche du document Je fais mes yaourts

Je fais mes yaourts

Adèle Desachy

1h21min00

  • Cuisine et vins
  • Livre epub
  • Livre lcp
108 pages. Temps de lecture estimé 1h21min.
A-t-on déjà tout dit sur le yaourt ? Pierre Coulon, crémier-fromager à Paris, vous livre ses recettes de professionnel, naturelles et savoureuses, à réaliser avec ou sans yaourtière. La journaliste Adèle Desachy a entrepris de tester et d'adapter toutes les recettes du fromager dans sa cuisine de poche, pour les rendre accessibles à tous. Pari réussi ! Des yaourts aux fruits de saison, à la grecque, au soja... et pas seulement. Vous trouverez aussi des préparations de laits fermentés (kéfir, labneh, ayran...) et des recettes de cuisine à base de yaourt, de l'entrée au dessert en passant par la case cocktail. Mais il n'est pas seulement question de recettes ici : du cours sur la fermentation lactique aux astuces beauté à base de yaourt, en passant par la question cruciale « Que faire de ce yaourt abandonné dans le frigo ? », vous saurez tout tout tout sur le yaourt ! Des recettes de yaourts à base de laits de vache, de brebis, de chèvre et de laits végétaux Un tour du monde des laits fermentés, du Liban à l'Islande en passant par le Caucase Des interviews et des conseils de professionnels (nutritionniste, chevrière-fromagère, cuisiniers, producteur de gwell...) AUTOUR DU YAOURT LES INGRÉDIENTS LA MÉTHODELes classiquesLes 100 % végétauxLes originaux LES YAOURTS EN CHIFFRES Les brassés aux fruits de saisonTour du monde des laits fermentésCuisiner les yaourts et les laits fermentésLeçon de mixologieL’étonnant yaourt QUE FAIRE AVEC CE YAOURT ABANDONNÉ ? POUR FINIR EN BEAUTÉ
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